Home

Welkom op de website van evenementen stichting Genemuiden.

Brommersprint

Vanaf 2001 zijn wij begonnen met het organiseren van een brommersprint evenement.
Deze is door de jaren heen uitgegroeid tot een meerdaags evenement en komen er uit verschillende landen deelnemers naar de tapijtstad om mee te doen aan deze grandioze 150 meter (drag)sprint.
De dag begint met een technische keuring en daarop volgend volgt er een vier uur durende kwalificatie. Waarbij brommers en scooter (origineel of zelfbouw) een zo snel mogelijke tijd proberen neer te zetten. De snelste tijden gaan door en zij rijden de finales.

Brommersprint 2019

Zomermarkt

Op het naast gelegen terrein zijn we sinds 2017 ook actief met een grote braderie en rommelmarkt. Welke we de zomermarkt noemen. Op deze markt zijn jaarlijks ruimschoots marktkramen aanwezig met verschillende product categorieën. Waarvan er van elke categorie maar één aanwezig zal zijn. Om het aanbod zo verschillend mogelijk te houden. Naast alle marktkramen is er ook gelegenheid om met een kleedje en/of tafel uw eigen tweedehands spullen te verkopen.

Zomermarkt 2019

Zomermarkt 2019

Kinderen

Aan de kinderen wordt ook gedacht. Om er een compleet gezinsuitje van te maken zorgen we ervoor dat zij ook wat te doen hebben. Springkussens, oud hollandse spelletjes en tal van lekkernijen zorgen ervoor dat het hele gezin het naar de zin zal hebben. Papa en/of mama, Opa en/of oma aan een bakje koffie of een borreltje. En de kinderen lekker actief in de speeltoestellen.

Friday Pre-Party

Naast het brommersprint en zomermarkt evenement organiseert de stichting op de vrijdagavond ervoor een super gezellig feest met live muziek. Dit kan een live optreden zijn van een zanger of zangeres maar ook een grandioze band!

Tentfeest 2019

Tentfeest 2019

Agenda

Er zijn op dit moment geen activiteiten te tonen.